Vad behandlar en kiropraktor

Besvär en kiropraktor kan hjälpa dig med

En kiropraktor behandlar många olika besvär men är mest kända som ryggspecialist. Det är naturligt då många haft sin första kontakt med oss när de sökt hjälp för långvariga ryggbesvär eller akuta ryggskott. Vi behandlar dock även andra sorters problem relaterade till muskler, nerver och leder. Detta kan vara allt från spänningshuvudvärk, axelsmärta, tennisarmbåge, ischiasbesvär eller fotsmärta. Listan är lång, därför har vi på Kiropraktorvård har tagit fram det vanligaste besvären vi behandlar. Skulle du inte hitta vad du söker är du mer än välkommen att kontakta din närmaste kiropraktor för att höra om vi kan hjälpa dig med just dina besvär.


Ländrygg

Smärta i ländryggen är väldigt vanligt. Hos oss får du hjälp med diagnostik, behandling och rätt övningar just för dig.

Nackspärr

Nacke

Vanliga sökorsaker är nackspärr såväl som trötthetskänslor och stelhet. Kiropraktorn hjälper dig med diagnostik, ergonomi och behandling.

axel-smärta

Axel

Smärta runt axeln kan vara oklar och svårt att komma till rätta med. Våra kiropraktorer hjälper dig med behandling och träningsprogram.

ischias ryggbesvär

Bröstrygg

Smärta i bröstryggen kan uppkomma av olika orsaker, såsom ergonomi på arbetsplats, mekanisk belastning och livsstil. Vi hjälper dig med detta.

Armbåge

Smärta i armbågen kommer ofta från muskler. Tillstånden kan vara långdragna och svårbehandlade. Vi hjälper dig med behandling och träning

Huvudvärk

Huvudvärk är ett vanligt besvär. Vi diagnostiserar och behandlar några av de vanligaste typerna av huvudvärk.

smärta höft

Höft

Höften är en viktig komponent i vår gångförmåga. Besvär från höften kan ha konsekvenser på vår förmåga att förflytta oss.

ont i knät

Knä

Knäsmärta kan uppstå av många olika anledningar. Vi undersöker och behandlar de leder och muskel i området som är påverkade.

Fot

Fötterna belastas dagligen, vilket ställer höga krav på stabilitet samt flexibilitet. Våra kiropraktorer behandlar och rehabiliterar olika tillstånd i foten.


Kiropraktisk behandling är en effektiv, säker och skonsam behandlingsform för smärta kopplad till muskler och leder.

FAQ

Vanligaste frågorna och funderingarna kring kiropraktik och behandling.