kiropraktor -tumba

Address

Kiropraktorvård Tumba

Grödingevägen 49A

147 31 Tumba

Hitta Hit

Kliniken bedriv som en del av Tumba hälsocenter. Parkeringsplats hittar ni precis utanför kliniken

Hitta Hit

Kliniken bedriv som en del av Ortopedmedesinak Instituet och ligger vid korsningen Vasagatan och Erik Dahlbergsgatan. Parkering hittas lättast längs Storgatan. Lokaltrafik: Vasaplatsen( 1,2,3,7,10,16,19,158 och 753) och Vasa Viktoriagatan( 1,2 och 3).

Öppettider

Måndag12:00-18:00
Tisdag
Stängt
Onsdag09:00-18.30
Torsdag
Stängt
Fredag08:00-16:00
Lördag08:00-10:00
Söndag
Stängt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Behöver du hjälp med smärta i kroppen? Boka ett besök hos en av våra legitimerade kiropraktorer.

Frågor eller funderingar? Läs om de vanligaste frågorna och funderingarna kring kiropraktik och behandling.


Vad säger andra om Kiropraktorvård Tumba?

Kiropraktisk behandling är en effektiv, säker och skonsam behandlingsform för smärta kopplad till muskler och leder.

Följs oss på sociala media

Facebook och Instagram

@kiropraktorvard


Om vår klinik

Kiropraktor Tumba

Din Kiropraktor i Tumba

Kiropraktor Tumba – Kiropraktorvård har sitt behandlingsrum på Grödingevägen 49A.

Här kan du få hjälp med idrottsskador och långdragen värk eller akuta besvär såsom ryggskott och nackspärr. Vi hjälper alltifrån kontorsarbetare till högpresterande idrottare.

En kiropraktor kan hjälpa dig med många olika besvär kopplade till leder och muskler. Behandlingen utförs manuellt med olika tekniker. Därmed får du alltid en personlig behandling utformad efter dina besvär.

Den behandling som oftast förknippas med kiropraktorer är ledmanipulation. Patienter känner igen metoden genom de karaktäristiska knackljud som kan uppstå under behandlingen. Tekniken är mycket effektiv i områden med nedsatt rörelse. Själva knackljudet är ofarligt och beror på en tryckförändring i leden. 

Vår kiropraktor i Tumba använder även tekniker såsom mjukdelsbehandling, stretch, ledmobilisering, nervmobilisering med mera. Vi utvärderar dina besvär och väljer den behandling som är mest lämplig. Vid behov ger vi dig även råd och information om ditt tillstånd samt lägger upp ett träningsprogram.

Vi utför alltid en individanpassad behandling baserad på dina förutsättningar och mål.

Vår kiropraktor på Kiropraktorvård Tumba är Jimmy Eriksson. Han innehar examensbevis från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 5-årig utbildning samt legitimation från Socialstyrelsen. Förutom arbete på kliniken är vi engagerade i flertalet olika sporter bland Tumbas klubbar.

Hos oss är du alltid i goda händer. Med vår kompetens och erfarenhet är vi säkra på att vi kan hjälpa dig. Om du vill ta del av vår expertis är du varmt välkommen att boka in ett besök online eller ringa oss, så hjälper vi dig.


Kiropraktor-göteborg-stockholm-uppsala-jul

Avvikande öppettider över jul och nyår

Julen börjar närma sig och vi på Kiropraktorvård kommer ha avvikande öppettider över jul och nyår. Nedan hittar ni öppettider för varje enskild klinik. Kiropraktorvård Göteborg Öppet …
Läs mer