Helgöppet Kiropraktorvård Stockholm

Helgöppet Kiropraktorvård Stockholm


Vi på Kiropraktorvård i Stockholm har alltid öppet på helger! 

På Kiropraktorvård Stockholm är vi specialister på manuell behandling vid smärta från muskulatur eller led. Målsättningen med samtliga besök är därför att du ska hamna i trygga händer, få information om bakomliggande orsak till din smärta, men framförallt vara mindre smärtpåverkad eller smärtfri efter besöket. Behandlingen kompletteras ofta med någon form av rörelse för att du ska få maximal effekt av behandlingen och en än mer kvarstående effekt. Vi på Kiropraktorvård – Stockholm sätter alltid dig som patient i första rummet. För oss är det därför viktigt att ha en hög kontaktgrad.  

Att ha smärta eller värk, tar inte ledigt, därför gör inte vi på Kiropraktorvård Stockholm det heller.  

Att besöka oss under helger kan också framförallt användas av dig som drabbats av idrottsskada. Under helgen har nämligen Kiropraktorvård – Stockholm i princip egen tillgång till fullt utrustad gymsektion och funktionell yta. Här tar vi hand om dig som drabbats av allt ifrån överbelastningsproblematik i axel eller skulder muskulatur till akut hamstringsskada och hjälper dig tillbaka till en smärtfri och till den prestationsnivå du vill nå så fort som möjligt!  

De flesta helger träffar du leg. Kiropraktor Marcus Vig som arbetar aktivt med Hammarby Ishockey, och har tidigare meriter från arbete med landslaget i volleyboll. Marcus är utöver leg. Kiropraktor och specialiserad på idrottsskador även utbildad inom stötvågsbehandling. Stötvågsbehandling riktas främst till dig med problematik från senstrukturer i säte, höft, knä, fot eller axel.  

Känner du igen dig vid att ha smärta under hälen då du går, ont i axeln då du lyfter armen ovanför huvudhöjd, eller får smärta i höftområdet då du går i trappor, är ute och springer eller sover på din höft?  

Då kan stötvågsbehandling vara lösningen på dina besvär! 

Utöver täta arbeten med idrottslag har Marcus dessutom träffat människor inom de flesta yrkeskårer han är därför väl medveten om de belastningar som kan drabba just dig.  

Vi på Kiropraktorvård prioriterar dessutom högt att centrera behandlingen runt dig, så oavsett yrke eller bakgrund vill vi att du ska känna dig trygg med att det är du som står i centrum och att vi kommer att göra vårt allt för att du ska bli av med din problematik, eller komma tillbaka ifrån skada så fort som möjligt.  

Välkommen till oss på Kiropraktorvård Stockholm! 

Du hittar oss på Klarabergsviadukten 70, c/o Träningspuls.  

Öppettider helg

Lördag – söndag: 08:00-16:00 

Under helger är World Trade Center’s ytterdörr stängd och det krävs passerkort för att komma in i lokalen. Kontakta därför din Kiropraktor så kommer han och möter dig vid dörren. Väl inne i lokalen erbjuds du kaffe eller te medan du inväntar din besökstid och behandling. Söker du för rehabilitering av tidigare idrottsskada? Glöm inte att ta med dig träningskläder!  

Avvikande öppettider över jul och nyår

Kiropraktor-göteborg-stockholm-uppsala-jul-öppettider
Julen börjar närma sig och vi på Kiropraktorvård kommer ha avvikande öppettider över jul och nyår. Nedan hittar ni öppettider för varje enskild klinik.

Kiropraktorvård Göteborg
Öppet fram till den 22 december.
Öppet mellandagarna 27-30 december
Öppet som vanligt från 3 januari

Kiropraktorvård Stockholm
Öppet fram till den 23 december
Öppet mellandagar 26-30 december
Öppet som vanligt från 2 januari

Kiropraktorvård Uppsala
Öppet tom den 23 december
Öppet mellandagarna 27-30
Öppet från vanligt 2 januari

Skulle vi inte ses innan önskar vi på Kiropraktorvård er en god jul och ett gott nytt år!

Kiropraktorvård i Stockholm

Kiropraktorvård expanderar till Stockholm

Från slutet av november 2018 utökar Kiropraktorvård sin kontaktgrad genom att expandera sitt nätverk till Stockholms innerstad och World Trade Center.

På World Trade Center kommer Leg. Kiropraktor Marcus Vig vara verksam. Marcus är utbildad vid skandinaviska kiropraktorhögskolan och har sedan examen varit verksam som rehabiliteringsansvarig hos flertalet idrottsklubbar, däribland för landslaget i volleyboll och Hammarby ishockey.

På kliniken i Stockholm erbjuds utöver kiropraktisk behandling även stötvågsbehandling och akupunktur.

Önskar du veta mer om Kiropraktorvårds verksamhet i Stockholm kan läsa mer här eller kontakta Marcus på

marcus@kiropraktorvard.se
076 560 94 77

Kiropraktor-expanderar-stockholm-central-klinik

Byte av bokningssystem

Bokningssystem

Vår kiropraktormottagning på Erik Dahlbergsgatan 14 i Göteborg kommer från och med den 1 maj byter bokningssystem till BokaDoktorn. Detta innebär att du inte längre kan boka tid via BokaDirekt utan onlinebokningen sker genom https://kiropraktorvard.se/boka/. Som vanligt går det även bra att ringa på 070 875 63 70 för tidsbokning.

bokningssystem-kiropraktor-Göteborg

Adress

Ortopedmedicinska Institutet
Erik Dahlbergsgatan 14
411 26 GÖTEBORG