Kiropraktorvård

Kiropraktorvård grundades med målet att erbjuda kompetent vård inom omhändertagande av muskuloskeletala besvär. Vi är specialister på att diagnostisera och behandla smärta från rörelseapparaten. Varje dag hjälper vi människor med olika kroppsliga besvär såsom nacksmärta, musarm, tennisarmbåge, ryggskott, idrottsskador, ont i axeln m.m..
Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap om kroppens rörelseorgan, från fysikalisk nivå till hur vi som människor hanterar smärta. Vi lägger stor vikt på att kontinuerligt hålla oss uppdaterade om den senaste forskningen.
Alla människor har olika besvär, mål och förväntningar med ett besök hos oss. Vårt mål och vision är en individanpassad vård utifrån patientens behov.

Samtliga av våra kiropraktorer har examensbevis från Skandinaviska Kiropraktorhögskolans femåriga kiropraktorutbildning. De är även legitimerad av socialstyrelsen vilket innebär att de genomfört nio månader praktik hos annan legitimerad kiropraktor samt tre månader praktik inom olika sektioner i den svenska vården.

Kiropraktorvård finns idag i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Företagare som vill ta hand om sin personal är varmt välkommen att kontakt oss. Vi skräddarsyr lösningar som passar just er arbetsplats.

Nyheter

Vad vi behandlar

Våra kiropraktorer

Kiropraktorer som delar vår vision och önskar att vara del av vårt team är välkommen att höra av sig till Stephan som ansvara för rekryteringen på stephan@kiropraktorvard.se