Om oss

Kiropraktorvård grundades med målet att erbjuda kompetent vård inom omhändertagande av muskuloskeletala besvär. Vi är specialister på att diagnostisera och behandla smärta från rörelseapparaten. Varje dag hjälper vi människor med olika kroppsliga besvär såsom nacksmärta, musarm, tennisarmbåge, ryggskott, idrottsskador, ont i axeln m.m.

Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap om kroppens rörelseorgan, från fysikalisk nivå till hur vi som människor hanterar smärta. Vi lägger stor vikt på att kontinuerligt hålla oss uppdaterade om den senaste forskningen.
Alla människor har olika besvär, mål och förväntningar med ett besök hos oss. Vårt mål och vision är en individanpassad vård utifrån patientens behov.

Samtliga av våra kiropraktorer har examensbevis från Skandinaviska Kiropraktorhögskolans femåriga kiropraktorutbildning. De är även legitimerad av socialstyrelsen vilket innebär att de genomfört nio månader praktik hos annan legitimerad kiropraktor samt tre månader praktik inom olika sektioner i den svenska vården.

Kiropraktorvård är en vårdgivare i Sverige som är specialiserad på behandling av muskuloskeletala sjukdomar. Företaget grundades med målet att erbjuda kompetent vård inom detta område. Vi diagnostiserar och behandlar smärta från muskler, leder och/eller nerv. Varje dag hjälper vi människor med olika fysiska sjukdomar, såsom nacksmärta, musarm, tennisarmbåge, ryggont, idrottsskador, axelsmärta m.m.

För att upprätthålla och bibehålla kvalitet för våra tjänster och kontinuerlig tillväxt av företaget har vi på Kiropraktorvård implementerat ISO 9001: 2015 Quality Management System för att uppfylla internationella kvalitetsstandarder. Våra medarbetare är välutbildade och kvalificerade för att utföra aktiviteter och operationer som hjälper till att identifiera avvikelserna i tid och eliminera dem innan allvarliga problem uppstår.

Kiropraktorvård är engagerad i att:

  1. Möta kundernas behov och förväntningar.
  2. Vi  är involverade i planeringen och effektivt implementering av kvalitetsstyrning systemet och arbetar kontinuerligt för att underhålla och förbättra detta system.
  3. Säkerställa och upprätthålla en lönsam verksamhet för att etablera sin konkurrenskraft på marknaden och förbättra nivån på kundnöjdhet.
  4. Säkerställa en periodisk granskning av kvalitetsstyrningssystem och målen för att säkerställa deras effektivitet.
  5. Följ alla lokala och tillämpliga lagar som gäller kvalitetsstyrning systemet.
  6. Underhåll arbetsutrustning i ett säkert tillstånd och tillhandahålla både säkra arbetssystem och en säker arbetsmiljö för anställda och intressenter.
  7. Granska kvalitetsstyrning systemets lämplighet, tillräcklighet och effektivitet regelbundet.
  8. Sträva efter att kontinuerligt förbättra kvalitetsstyrning systemet och relaterade prestationer.

Kiropraktorvård finns idag i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Företagare som vill ta hand om sin personal är varmt välkommen att kontakt oss. Vi skräddarsyr lösningar som passar just er arbetsplats.

Kiropraktorer som delar vår vision och önskar att vara del av vårt team är välkommen att höra av sig till Stephan som ansvara för rekryteringen på [email protected]