kiropraktor göteborg

Address

Kiropraktorvård Göteborg

Ortopedmedicinska inst.

Erik Dahlbergsgatan 14

411 26 Göteborg

Hitta Hit

Kliniken bedriv som en del av Ortopedmedesinak Instituet och ligger vid korsningen Vasagatan och Erik Dahlbergsgatan. Parkering hittas lättast längs Storgatan. Lokaltrafik: Vasaplatsen (1,2,3,7,10,16,19,158 och 753) och Vasa Viktoriagatan (1,2 och 3).

Hitta Hit

Kliniken bedriv som en del av Ortopedmedesinak Instituet och ligger vid korsningen Vasagatan och Erik Dahlbergsgatan. Parkering hittas lättast längs Storgatan. Lokaltrafik: Vasaplatsen( 1,2,3,7,10,16,19,158 och 753) och Vasa Viktoriagatan( 1,2 och 3).

Öppettider

Måndag09:00-18:30
Tisdag09:00-18:30
Onsdag09:00-18.30
Torsdag09:00-18:30
Fredag09:00-18:30
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Behöver du hjälp med smärta i kroppen? Boka ett besök hos en av våra legitimerade kiropraktorer.

Frågor eller funderingar? Läs om de vanligaste frågorna och funderingarna kring kiropraktik och behandling.


Kiropraktorvård Göteborg
5.0
Baserat på 60 recensioner
powered by Google
Karin Aracil-FlügelKarin Aracil-Flügel
20:05 29 Jan 23
Har gått till Noomi och hon är alltid lika proffsig och väldigt trevlig! Mycket bra behandling som hjälper mot min smärta i nacken. Känner mig som en helt ny människa efter ett besök hos henne.Kan varmt rekommendera!
Brandon WaltersBrandon Walters
04:08 13 Jan 23
Jag fick behandling av min onda rygg hos Noomi och det enda jag kan ge henne är en full 5.a! 🙂 Vilket trevligt bemötande, vänlig service, väldig noggrann i sitt arbete, tog hänsyn till mina önskemål och väldigt kunnig.
Stephin t FlemingStephin t Fleming
13:44 05 Dec 22
Lyhörda och hjälpsamma. Fick hjälp med min dåliga rygg. Gått 3 gånger och känner mig symptomfri. Har ett återbesök om 4 veckor. Fick rådet att avboka om jag mådde bra, men kommer nog gå bara för att jag tycker det är skönt att få behandling.
Lidia C. CooperLidia C. Cooper
14:59 18 Oct 22
Jag kan verkligen rekommendera Kiropraktorvård. Jag har haft problem med migrän och huvudvärk så länge jag kan minnas. Men behandlingen hos Noomi och Stephan har verkligen gett resultat. Jag har i princip inte haft ett enda migränanfall sedan påbörjad behandling och när jag väl fått huvudvärk har det varit mycket lindrigare och mer hanterbart. Trevligt bemötande, professionellt och välkomnande, riktigt nöjd!
Brown SteveBrown Steve
17:06 29 Sep 22
Jag har fått sån bra hjälp här! Efter att ha haft ont i ryggen, av och till, under säkert nio år. Jag kom hit när läget blev akut. Vilken skillnad det blev! Nu behövs inte några smärtstillande och livskvaliteten är mycket bättre. Det enda jag ångra är att jag sökt hjälp där tidigare!
Mariuc AniaMariuc Ania
03:59 21 Sep 22
Jag har gått hit vid behov de senaste åren för min nacke och huvudvärk. Blev så himla trött på vården där inget hjälpte så valde att testa kiropraktik. Blev en direkt lindrig vid första besök. Fick också fått övningar och råd som hjälpt mycket. Idag är jag överlag bra, kan få återkommande besvär när jag blir stressad och går det inte över efter någon vecka, går jag får behandling som lindrar nacksmärtan och huvudvärken direkt.
Elizabeth CornorElizabeth Cornor
03:58 21 Sep 22
Känner mig bättre redan efter första besök. Stephan med mig på hand om mig med proffsighet. Rekommenderar honom starkt till alla som har ont i ryggen.
Jakob ThorseliusJakob Thorselius
20:27 29 Jun 22
Stephan är en riktig stjärna! Trevlig, duktig och lyhörd
OlsunOlsun
13:53 09 Jun 22
Bästa bemötandet med Stephan. Hade fruktansvärt rygg besvär och med hans behandling känner jag mig perfekt igen. Stark rekommendation.
Emma WesterlundEmma Westerlund
08:13 17 May 22
Jag var hos Noomi Sundman. Väldigt nöjd. Hon var lyhörd och noggrann.
js_loader

Kiropraktisk behandling är en effektiv, säker och skonsam behandlingsform för smärta kopplad till muskler och leder.

Följs oss på sociala media

Facebook och Instagram

@kiropraktorvardgoteborg


Om vår klinik

Kiropraktor Göteborg Vasastan

Ortopedmedicinska Institutet

kiropraktor göteborg

Kiropraktor Göteborg hittar ni på Erik Dahlbergsgatan 14, ett stenkast från Vasaplatsen. Här kan du få hjälp med idrottsskador, långdragen värk eller akuta besvär som ryggskott eller nackspärr. Vi hjälper alltifrån kontorsarbetare till högpresterande idrottare.

I det välbevarade sekelskifteshuset från 1900-talet hittar ni vår kiropraktor i tätt samarbete med andra vårdprofessioner. Detta ger oss en bred kompetens och erfarenhet för att hjälpa dig med dina besvär.

Våra kiropraktorer Stephan Kjaer Jepsen och Noomi Sundman på Kiropraktorvård Göteborg innehar examensbevis från Skandinaviska Kiropraktorhögskolans femårsprogram, med tillhörande 1 års praktik på några av Göteborg främsta vårdenheter. Vid ett besök läggs stor vikt på en noggrann undersökning och behandling, allt för att du ska bli fri från dina besvär så snabbt som möjligt.

Kiropraktorvård Göteborg har sedan 2016 drivits som en del av Ortopedmedicinska Institutet. Kliniken har funnits sedan 2001 och erbjuder förutom kiropraktik även naprapati, ortopedläkare, osteopati, fysioterapi, psykologisk konsultation, medicinsk akupunktur, personlig träning, kostrådgivning och idrottsmassage. Variationen bidrar till större förståelse för andra vårdyrken inom vården, och ger även möjlighet att skicka vidare eller rådfråga om besväret skulle ligga utanför vårt område.

Ortopedmedicinska Institutet driver även utbildningsverksamhet inriktad på vidareutbildning för manuella terapeuter som sjukgymnaster, massörer, osteopater, kiropraktorer och naprapater. Läs mer här


Hur mycket kostar det?

Kiropraktisk behandling 45min – 750kr


Massage/friskvårdsbehandling 45min – 930kr


Priser gäller för vår klinik Kiropraktorvård Göteborg.

På våra kliniker kan du välja att betala med kort, Swish eller kontant.

Avbokning sker minst 24 timmar innan bokad tid, för uteblivet besök debiteras en full taxa.


Våra samarbeten

Försäkringar

falck-försäkring
sos-international
DKV-hälsa
SEB
länsförsäkringar
euro-accident
folksam

Friskvård

epassi
edenred