KIROPRAKTOR UPPSALA

FramsidaKiropraktor Uppsala

Kiropraktor Uppsala – Klinik Skölden

Kiropraktor Uppsala – Kiropraktorvård hittar ni på Sköldungagatan 57 i samma lokaler som Klinik Skölden. Kliniken ligger mitt emellan Fyrishov och Torbjörns torg och du kan enkelt ta dig hit med buss eller bil. Parkering finns ofta tillgänglig på gatan precis utanför kliniken.

Här behandlar vi dagligen människor med långvariga, återkommande och akut besvär. Vanliga besvär kan vara ryggskott, knäsmärta, axelbesvär, nackspärr m.m. Personer som söker oss är allt ifrån idrottare på toppnivå till inaktiva kontorsarbetare. Vi lägger stor vikt vid att skräddarsy behandlingen att passa just dig.

Våra kiropraktorer har alla god kunskap om kroppens funktion och stor förståelse för träning. De är utbildade för att kunna ge just dig rätt övningar. Oavsett om ditt mål är att komma igång eller om du känner smärta vid 250 kg marklyft. Detta är viktigt för att en rehabilitering ska lyckas och du ska bli fri från din smärta.

Våra kiropraktorer på Kiropraktorvård Uppsala är Daniel Ljung, Fredrik Svensson och Diego Cuevas som alla innehar examensbevis från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 5-årig utbildning samt legitimation från Socialstyrelsen. Förutom arbete på kliniken är vi engagerade i flertalet olika sporter bland Uppsalas klubbar. Vi besöker även regelbundet företag för att förbättra deras personals hälsa.

Hos oss är du i goda händer. Med vår kompetens och erfarenhet är vi säkra på att vi kan hjälpa dig. Om du vill ta del av vår expertis är du varmt välkommen att boka in ett besök online eller ringa oss, så hjälper vi dig.

kiropraktor uppsala

Besöksadress för Kiropraktor Uppsala

Kiropraktorvård Uppsala / Klinik Skölden
Sköldungagatan 57
753 35 Uppsala

Se prislista

Öppettider Kiropraktor Uppsala

Måndag08:00-19:00
Tisdag08:00-19:00
Onsdag08:00-19:00
Torsdag08:00-19:00
Fredag08:00-19:00
Lördag11:00-15:00
Söndag11:00-15:00

Vi har ofta tider under dagen att erbjuda. Dessa kan bokas via vår onlinebokning eller via telefon.

VÅRA KIROPRAKTORER I UPPSALA

kiropraktor-uppsala-daniel
Uppsala

Daniel Ljung

Leg.Kiropraktor

kiropraktor-uppsala-diego
Uppsala

Diego Cuevas

Leg.Kiropraktor

kiropraktor-uppsala-fredrik
Uppsala

Fredrik Svensson

Leg.Kiropraktor