Address

Kiropraktorvård Uppsala

Klinik Skölden

Sköldungagatan 57

753 35 Uppsala

Hitta Hit

Kliniken har sina behandlingsrum på Klink Skölden på Sköldungagatan 57. Du kan parkera precis utanför. En skylt med texten ”Boendeparkering” finns, men detta innebär endast att dom som bor där har reducerad taxa. Lokaltrafik: Ta stadsbuss 8 och gå av vid Sköldungagatan eller ta stadsbuss 1 eller 10 till Fyrishov. Det tar några minuter att gå till kliniken från dessa hållplatser.

Hitta Hit

Kliniken har sina behandlingsrum på Klink Skölden på Sköldungagatan 57. Du kan parkera precis utanför. En skylt med texten ”Boendeparkering” finns, men detta innebär endast att dom som bor där har reducerad taxa. Lokaltrafik: Ta stadsbuss 8 och gå av vid Sköldungagatan eller ta stadsbuss 1 eller 10 till Fyrishov. Det tar några minuter att gå till kliniken från dessa hållplatser.

Öppettider

Måndag08:00-19:00
Tisdag08:00-19:00
Onsdag08:00-19:00
Torsdag08:00-19:00
Fredag08:00-19:00
Lördag11:00-15:00
Söndag11:00-15:00

Vad kan vi hjälpa dig med?

Behöver du hjälp med smärta i kroppen? Boka ett besök hos en av våra legitimerade kiropraktorer.

Frågor eller funderingar? Läs om de vanligaste frågorna och funderingarna kring kiropraktik och behandling.


Kiropraktorvård Uppsala
5.0
Baserat på 33 recensioner
powered by Google
Anna EdlundAnna Edlund
20:33 06 Mar 23
Daniel är en stjärna! Han ger inte upp förrän han hittat roten till problemet och har löst mina låsningar flera gånger. Han är otroligt kunnig och lär mig nya saker varje gång jag träffar honom.
Katriina StormKatriina Storm
14:30 20 Oct 22
Bästa stället i Uppsala! Professionella som kan hjälpa dig med behandling och tips om övningar för att undvika fler behandlingar. Rekommenderas varmt!
Jenni JalonenJenni Jalonen
09:47 13 Oct 22
Fantastisk service! Daniel är väldigt kunnig och engagerad — rekommenderar honom starkt som kiropraktor 🙂
Eva-Lena HannerforsEva-Lena Hannerfors
18:00 25 Sep 22
Professionellt och kunnigt! Har dragits med besvär i nedre delen av ryggen i flera år, med återkommande ryggskott/kramper, men med Diegos hjälp har det skett fina framsteg! Han förklarar, behandlar och ger tydliga rehab-instruktioner att följa. Rekommenderas!
Lotta WollentzLotta Wollentz
07:38 22 Sep 22
Fredrik är en otroligt duktig kiropraktor, lyssnar och vill verkligen förstå roten till problemet och jobbar sen både för att minska smärtan här och nu och långsiktigt med hjälp till övningar för att motverka framtida problem
Josefine KerlJosefine Kerl
09:17 13 May 22
Jag har gått hos minst 20 olika kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, massörer .mm men ingen är så bra som Diego!! Han lyssnar verkligen till ens besvär, inkluderar en i behandlingen och förklarar oerhört bra. Bättre människa finns inte!!
Marcus EricsonMarcus Ericson
12:07 21 Nov 21
Väldigt bra besök hos Daniel, som inte bara behandlar utan även förklarar berörda delar av kroppens anatomi på ett lättförståeligt sätt. Rekommenderas starkt!
Mikael LandstenMikael Landsten
13:57 04 Jun 21
Jag är alltid nöjd efter mina besök. Proffsiga och mycket kompetenta!
Sofia MagnussonSofia Magnusson
05:42 27 May 21
Fick hjälp med ett smärtsamt knä av Diego Cuevas. Professionell, varm och väldigt kunnig. Rekommenderar skarpt!
Ferry ForoozeshFerry Foroozesh
12:49 23 Apr 21
Trevlig personal, snabbt svar/fick tid på en gång fast det var en RÖD dag och efter behandlingen, kunde min fru äntligen röra sig utan smärta 👍👍👍
js_loader

Kiropraktisk behandling är en effektiv, säker och skonsam behandlingsform för smärta kopplad till muskler och leder.

Följs oss på sociala media

Facebook

@kiropraktorvarduppsala


Om vår klinik

Kiropraktor Uppsala

Klinik Skölden

klinik-skölden

Kiropraktor Uppsala – Kiropraktorvård har sina behandlingsrum på Sköldungagatan 57 ett stenkast ifrån Fyrishov. Det är enkelt att ta sig hit med buss som stannar några hundra meter från kliniken eller med bil. I mån om plats kan bilen parkera på gatan precis utanför våra lokaler.

Till en kiropraktor kan du vända dig om du har besvär med smärta i nacke, käkar, axlar, armar, bröstrygg, ländrygg, höfter, ben eller fötter. Kiropraktorer är specialister på smärta som kommer från kroppens muskler, leder och nerver. Besvären kan akuta, långvariga eller återkommande.

För att förstå vad just din smärta kommer från får du vid första besöket beskriva hur och när din smärta uppstår. Med en mängd följdfrågor, diverse olika manuell test kommer en diagnos att ställas. Om vi bedömer att annan vård behövs kommer vi att skicka dig vidare till den instansen.

Våra kiropraktorer på Kiropraktorvård Uppsala är Daniel Ljung, Fredrik Svensson och Diego Cuevas som alla innehar examensbevis från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 5-årig utbildning samt legitimation från Socialstyrelsen. Förutom arbete på kliniken är vi engagerade i flertalet olika sporter bland Uppsalas klubbar. Vi besöker även regelbundet företag för att förbättra deras personals hälsa.

Hos oss är du i goda händer. Med vår kompetens och erfarenhet är vi säkra på att vi kan hjälpa dig. Om du vill ta del av vår expertis är du varmt välkommen att boka in ett besök online eller ringa oss, så hjälper vi dig.

kiropraktormottagning-göteborg-uppsala-stockholm

Hur mycket kostar det?

Kiropraktisk behandling 45min – 600kr


Massagebehandling 60min – 700kr


Massagebehandling 45min – 550kr


På helger tillkommer ett tillägg på 100 kr


Priser gäller för vår klinik Kiropraktorvård Uppsala.

På våra kliniker kan du välja att betala med kort, Swish eller kontant.

Avbokning sker minst 24 timmar innan bokad tid, för uteblivet besök debiteras en full taxa.


Våra samarbeten

Försäkringar

falck-försäkring
sos-international
DKV-hälsa
länsförsäkringar
SEB
bliwa

Friskvård

epassi
edenred

Idrottsföreningar

gamla uppsala sportklubb