Kiropraktorvård

Kiropraktor Uppsala

Här kan du få hjälp med idrottsskador, långdragen värk eller akuta besvär som ryggskott eller nackspärr. Vi hjälper alltifrån kontorsarbetare till högpresterande idrottare.

kiropraktor Uppsala
Kiropraktorvård Uppsala
5.0
Based on 40 reviews
powered by Google
js_loader

Adress

Sköldungagatan 57
753 35 Uppsala
Vägbeskrivning

Öppettider

Måndag – fredag     08:00 – 19:00
Lördag -söndag     11:00 – 15:00

Priser

Kiropraktisk behandling 45min – 650kr
Massagebehandling 45min – 600kr
Massagebehandling 60min – 750kr
På helger tillkommer ett tillägg på 100 kr

Ombokning eller avbokning av besök ska ske senast 24 timmar före avtalad tid. Uteblivet eller för sent om- eller avbokat besök debiteras fullt pris.

kiropraktor-boka-tid


Vad kan vi hjälpa dig med

Till en kiropraktor kan du vända dig om du har besvär med smärta i nacke, käkar, axlar, armar, bröstrygg, ländrygg, höfter, ben eller fötter. Kiropraktorer är specialister på smärta som kommer från kroppens muskler, leder och nerver. Besvären kan akuta, långvariga eller återkommande..

Hitta hit

Kiropraktorvård Uppsala
Sköldungagatan 57
753 35 Uppsala
Vägbeskrivning

Vanliga frågor

Ytterlige frågor hittar du under vanliga frågor eller du kan ta kontakt os med din fråga, så återkommer vi.

Våra samarbeten

falck-försäkring
bliwa
sos-international
länsförsäkringar
gamla uppsala sportklubb
DKV-hälsa
epassi
SEB
edenred

Om kliniken

Kiropraktor Uppsala – Kiropraktorvård har sina behandlingsrum på Sköldungagatan 57 ett stenkast ifrån Fyrishov. Det är enkelt att ta sig hit med buss som stannar några hundra meter från kliniken eller med bil. I mån om plats kan bilen parkera på gatan precis utanför våra lokaler.

Till en kiropraktor kan du vända dig om du har besvär med smärta i nacke, käkar, axlar, armar, bröstrygg, ländrygg, höfter, ben eller fötter. Kiropraktorer är specialister på smärta som kommer från kroppens muskler, leder och nerver. Besvären kan akuta, långvariga eller återkommande.

För att förstå vad just din smärta kommer från får du vid första besöket beskriva hur och när din smärta uppstår. Med en mängd följdfrågor, diverse olika manuell test kommer en diagnos att ställas. Om vi bedömer att annan vård behövs kommer vi att skicka dig vidare till den instansen.

Våra kiropraktorer på Kiropraktorvård Uppsala är Daniel Ljung, Fredrik Svensson och Diego Cuevas som alla innehar examensbevis från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 5-årig utbildning samt legitimation från Socialstyrelsen. Förutom arbete på kliniken är vi engagerade i flertalet olika sporter bland Uppsalas klubbar. Vi besöker även regelbundet företag för att förbättra deras personals hälsa.

Hos oss är du i goda händer. Med vår kompetens och erfarenhet är vi säkra på att vi kan hjälpa dig. Om du vill ta del av vår expertis är du varmt välkommen att boka in ett besök online eller ringa oss, så hjälper vi dig.

kiropraktormottagning-göteborg-uppsala-stockholm