KIROPRAKTOR I STOCKHOLM

Hem » Kiropraktor Stockholm

Kiropraktorvård Stockholm – Träningspuls

I Stockholm finns vi på Klarabergsviadukten 70 i Träningspuls lokaler belägen i World Trade Center. Hit hittar du via tunnelbanekommunikationer och pendeltåget via T-centralen och uppgång Klarabergsviadukten.

På Stockholms kliniken finns idag två verksamma Kiropraktorer samt tvärprofessionellt samarbete med bland annat naprapater, och massörer. Här erbjuds du utöver kiropraktisk konsultation även stötvågsbehandling, akupunktur och har tillgång till en fullt utrustad gymsektion. Hos oss på Kiropraktorvård i Stockholm ligger idrottsmedicin nära hjärtat, men har även stor erfarenhet av behandling av kontorister. Genom diagnostik och funktionella analyser skräddarsyr vi behandlingen för att du ska nå dina mål så snabbt som möjligt, om det så gäller att bli fri från smärta till att kunna återgå till din idrott efter idrottsskada.

Kiropraktor-stockholm-central-klinik

Besöksadress Stockholm

Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

Hit hittar du enklast via tunnelbanans gröna, röda, blå linje eller pendeltåg till station T-Centralen uppgång Klarabergsviadukten.

Öppettider Stockholm

Måndag07.30-17.30
Tisdag07.30-17.30
Onsdag07.30-17.30
Torsdag07.30-17.30
Fredag07.30-17.30
Lördag08.00-16.00
Söndag08.00-16.00

Helgöppet Kiropraktorvård Stockholm

De flesta helger träffar du leg. Kiropraktor Marcus Vig som arbetar aktivt med Hammarby Ishockey, och har tidigare meriter från arbete med landslaget i volleyboll. Marcus är utöver leg. Kiropraktor och specialiserad på idrottsskador även utbildad inom stötvågsbehandling.

VÅRA KIROPRAKTORER I STOCKHOLM

Kiropraktormottagning-stockholm-marcus
Stockholm

Marcus Vig

Leg.Kiropraktor

Kiropraktormottagning-stockholm-mats
Stockholm

Mats Stjernholm

Leg.Kiropraktor