Våra kiropraktorer strävar ständigt efter att tillhandahålla bästa möjliga vård. Nedan kan du läsa kort om varje kiropraktor eller boka tid för behandling. Det går även bra att ringa för tidsbokning. Vid akuttid vänligen ring

kiropraktor göteborg
Göteborg

Stephan Kjaer Jepsen

Leg.Kiropraktor

070 875 63 70
e-post
kvinnlig-kiropraktor-göteborg-noomi-profil
Göteborg

Noomi Sundman

Leg.Kiropraktor

Uppsala

Daniel Ljung

Leg.Kiropraktor

073 626 90 48
e-post
Uppsala

Diego Cuevas

Leg.Kiropraktor

070 469 53 48
e-post
Uppsala

Fredrik Svensson

Leg.Kiropraktor

072 219 97 50
e-post
Stockholm Kungsholm

Marcus Vig

Leg.Kiropraktor

Stockholm Tumba

Jimmy Eriksson

Leg.Kiropraktor

Presentation


Här kan du läsa en kort presentation om våra kiropraktorer. 

kiropraktor göteborg

Stephan Kjaer Jepsen

Stephan är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna. Har under sin utbildning på skolan varit en del av det medicinska teamet i olika evenemang och har därigenom erfarenhet av matchsituationer inom basketsporten och från tv-produktionen Let’s Dance. Har tidigare arbetet som massageterapeut sedan 2011. Stephan har ett stort intresse för träning i allmänhet och basket i synnerhet och har tidigare varit aktiv inom breakdance och salsa.

Idag driver Stephan sin kiropraktormottagning i Göteborg. Kliniken ligger vid korsningen Vasagatan/Erik Dahlbergsgatanpå på adressen Erik Dahlbergsgatan 14, 411 26 Göteborg.

070 875 63 70
stephan@kiropraktorvard.se

kvinnlig-kiropraktor-göteborg-noomi

Noomi Sundman

Noomi är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna. Hon har under sin tid på skolan varit en del av det medicinska teamet under Lidingöloppet och har därigenom erfarenhet av diverse akuta och långvariga idrottsskador. Noomi har haft ett stort idrottsintresse sedan ung ålder och har varit tävlingsaktiv inom truppgymnastik, artistisk gymnastik samt spelat fotboll på a-lags nivå.

Idag fortsätter hon träna inom de principerna och har ett växande intresse för kronisk smärta och smärtpsykologi och brinner för att göra varje behandling individanpassad med patienten i fokus. Idag driver Noomi sin kiropraktormottagning i Göteborg tillsammans med kollegan Stephan.

070 335 59 87
noomi@kiropraktorvard.se

daniel-kiropraktor

Daniel Ljung

Daniel är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna. Han har även en kandidatexamen i kostvetenskap från Uppsala Universitet samt är sedan år 2006 diplomerad massageterapeut.

Idrott har alltid varit en självklar del i Daniels uppväxt. Olika idrotter har utövats genom åren men styrketräning på gym är den träningsform som tagit mest tid. Daniels far är tränare på medel och långdistans för några av de främsta löparna i Sverige. Detta har såklart påverkat Daniel och sporrat honom till att genomföra flera halvmaraton. Intresset för löpning har gjort att Daniels kunskap om fötter och fotsmärta blivit väldigt bra.

Förutom arbete på kliniken har Daniel hjälpt idrottsklubbar med behandlingar. Daniel var med och tog ett SM-guld i innebandy med Storvreta IBK 2019.

Idag driver Daniel Kiropraktorvård i Uppsala tillsammans med kollegorna Diego och Fredrik.

073 626 90 48
daniel@kiropraktorvard.se

diego-kiropraktor

Diego Cuevas

Diego är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna. Under sin utbildning har han varit en del av det medicinska teamet i olika tv-evenemang så som Gladiatorerna och Biggest Loser. De senaste sex åren har Diego även arbetat inom olika idrottsföreningar i Uppsala som huvudansvarig för skador och rehabilitering. Men i dagsläget hittar du honom gormades på spelarna i elitförberedande fotbollsklubben Gamla Upsala SK:s herrlag.

Diegos stora intresse är just idrott och träning. I yngre dagar spelade han bordtennis på elitnivå men har även utövat många andra sporter så som basket och tennis. Dock är det fotboll som alltid varit Diegos största passion. Men de senaste åren är det på golfbanan du hittar honom där han jagar för att nå ”scratch” i handikapp.

Tack vare Diegos arbete inom idrotten så har hans kunskap gällande olika skador breddats till en vidare förståelse för problem som kan uppstå i alla möjliga situationer.

Idag driver Diego Kiropraktorvård i Uppsala tillsammans med kollegorna Daniel och Fredrik

070 469 53 48
diego@kiropraktorvard.se

fredrik-kiropraktor

Fredrik Svensson

Fredrik är utbildad vid den Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Solna. Han är utöver det certifierad massageterapeut med inriktning på triggerpunkter och rehab. Den stora passionen är träning, vanligtvis i stor variation men har de senaste åren dominerats av klättring. Tidigare har yoga, gym, löpning och kampsport tränats regelbundet. Har inom de flesta aktiviteterna hjälpt till med rehab och skadebehandling.

Fredrik driver idag Kiropraktorvård Uppsala tillsammans med Daniel och Diego. Men jobbar även som företagsmassör i Stockholm.

072 219 97 50
fredrik@kiropraktorvard.se

Marcus Vig

Marcus är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna. Och har efter sin utbildning varit del av det medicinska teamet i både tv-produktion och idrott där han har varit ansvarig för både volleyboll landslaget och Hammarby Ishockey under matchsäsong. Marcus är även delaktig i föreningen Kiropraktik i Sverige Live som koordinerar evenemang för kiropraktorer i Sverige. Marcus är sedan 2021 vidareutbildad inom avancerade perspektiv på smärta, samt i tillämpad beteendemedicin med fokus på stress och återhämtningsmetoder. På fritiden har Marcus ett stort intresse för musik och matlagning.

Idag driver Marcus sin kiropraktormottagning i Stockholm. Kliniken ligger vid brofästet St. Eriksbron som del av St Eriks kiropraktorklinik, adress St Eriksgatan 65, 113 32 Stockholm.

076 560 94 77
marcus@kiropraktorvard.se