Pris för kiropraktisk behandling

Prislista för kiropraktisk behandling kan variera beror på stad, plats i staden och hur mycket tid som avsätts för besöket. Vår plan är alltid att du ska bli bra så fort som möjligt. Olika besvär tar olika lång tid att behandla. Beroende på uppkomst, typ av besvär och hur längre du gått med de, kan det variera hur många gånger man behöver återkomma för att bli fri från sina besvär.

På våra kliniker kan du välja att betala med kort, Swish eller kontant.

Många anställda har via arbetet en personalvårdsförmån i form av motion och annan friskvård av enklare slag. Beroende på arbetsgivaren kan detta vara ett belopp du själv får sköta eller genom någon av de olika friskvårdsaktörer så som Actiway (f.d. Friskvårdschecken) och ePassi / Min friskvård (f.d. Friskvårdskuponger). Samtliga sätt går självklart bra att använda för friskvårdsbehandlingar hos oss.

Vi på Kiropraktorvård är anslutna till de flesta större försäkringsbolagen som erbjuder sjukvårdsförsäkring Avtalen kan variera något mellan respektive klinik och område. Se vilka avtal som gäller för respektive klinik här.

För er som arbetar på Adecco, JYSK, KappAhl, Nilson Group, RUSTA, SITA, Skanska och Coca-Cola finns det ett avtal att ni endast betalar en liten egenavgift och företaget står för resten.


Nedan hittar ni aktuella prislista

Klicka på respektive stad för prislista

Avbokning sker minst 24 timmar innan bokad tid, för uteblivet besök debiteras en full taxa.