Address

Kiropraktorvård Kungsholmen

St:Erikskiropraktorklinik

Sankt Eriksgatan 65

113 32 Stockholm

Hitta Hit

Kliniken bedrivs som en del av St Erikskiropraktorklinik och ligger 200 meter från St Eriksplan, vid St Eriksbron, adress St Eriksgatan 65. Parkering hittar ni lättast på Norrbackagatan. Lokaltrafik: St Eriksplan (Grön tunnelbanelinje), St Eriksplan (3, 4 och 77).

Hitta Hit

Kliniken bedrivs som en del av St Erikskiropraktorklinik och ligger 200 meter från St Eriksplan, vid St Eriksbron, adress St Eriksgatan 65. Parkering hittar ni lättast på Norrbackagatan. Lokaltrafik: St Eriksplan (Grön tunnelbanelinje), St Eriksplan (3, 4 och 77).

Öppettider

Måndag08:00-16:00
Tisdag08:00-16:00
Onsdag
Stängt
Torsdag08:00-16:00
Fredag08:00-14:00
Lördag08:00-11:00
Söndag
Stängt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Behöver du hjälp med smärta i kroppen? Boka ett besök hos en av våra legitimerade kiropraktorer.

Frågor eller funderingar? Läs om de vanligaste frågorna och funderingarna kring kiropraktik och behandling.


Kiropraktorvård Vasastan S
5.0
Baserat på 34 recensioner
powered by Google
Sike PekiSike Peki
09:24 21 Oct 22
Behövde an akut tid och hade tur som hamnade i Marcus händer. Han la verkligen ner tiden på att hitta orsaken till smärtan i ryggen och förbereda den innan behandlingen. Kommer garanterat att gå tillbaka hit nästa gång man drabbas av en låsning.
Claude HannaClaude Hanna
20:14 12 Sep 22
En meningsfull upplevelse om min hälsa, där jag har avnjutit en harmonisk anda i ett elegant bemötande och tryggt klimat hos Marcus och fångats av hans äkta vilja att möta mitt behov med helhetsperspektiv, högkompetens, ödmjukhet, klokhet och genuinitet. Något som har träffat mina annars kräsna krav på vad en behandling/vård skall leverera till mig.En absolut förstklassig behandling som alltid har lämnat mig i välbehag, sund mental balans, och gjort märkbar och betydelsefull skillnad för min hälsa och mitt liv.Marcus har dessutom en sådan tjusig och härlig energi som lätt smittar av sig och väcker ens vitalitet till liv, vilket sätter guldkant på hans besök.Lyckligtvis har jag landat i rätta och säkra händer och hittat till Marcus unika omhändertagande.
Erik HansénErik Hansén
18:01 06 Sep 22
Upplevelsen av mitt besök hos Marcus Vig var genomgående positiv. Tydligt att han brinner för sitt yrke och att det för honom är viktigt att jag som patient ska få den bästa möjliga behandlingen för just mig. Fick tydligt förklarat vad som orsakar mina besvär och vad jag ska tänka på framöver. Rekommenderar Marcus varmt!
Marcus är väldigt trevlig o engagerad i sin patient. Han Vill verkligen göra nytta o hjälpa till att lösa problemet till skadan/värken och samtidigt stöttande.En toppen kille.
Nakatomi ProductionsNakatomi Productions
10:48 29 Aug 22
Mycket bra genomgång av ens problem, ännu bättre bemötande! Lyhörd och proffesionell. Kan varmt rekommendera Marcus!
dusan Milosevicdusan Milosevic
09:23 29 Aug 22
Hade problem med högra axeln men det var inga konstigheter för kiropraktor han hjälpte mig med övningar och rehab nu funkar den som vanligt!!! Rekommendera starkt
SebastianSebastian
19:43 26 May 22
Marcus är en väldigt bra kiropraktor. Han hjälpte mig med min spända nacke, som är klart bättre nu.
Linda LekmanLinda Lekman
17:50 23 May 22
Bra proffesionellt lyhördKan rekommendera Marcus alla dar i veckan.Har gott hos Marcus tidigare då hjälpte han mig att bli av med hälsporre problem jag haft väldigt länge.
FilipFilip
18:20 11 May 22
Fick fenomenal hjälp av Marcus med en krånglande axel för några år sedan så när ryggen nu strular är Marcus det självklara valet för att hjälpa mig igen. Han besitter stor kunskap, är pedagogisk och delar gärna med sig av tips och tricks jag kan jobba vidare med hemma mellan uppföljningarna. Rekommenderas starkt!
kenny salanderkenny salander
12:40 10 Feb 19
Allkunnig kanon kille med bemötande i världsklass! Rekommenderar till alla som har minsta lilla problem med kroppen oavsett vad!
Oscar SkiöldOscar Skiöld
10:48 30 Jan 19
Jättebra och proffsig kiropraktik. Rekommenderar starkt.
emilia milosavljevicemilia milosavljevic
15:40 27 Jan 19
Supertrevligt bemötande, kunnig och professionell. Tusen tack för all hjälp!
js_loader

Kiropraktisk behandling är en effektiv, säker och skonsam behandlingsform för smärta kopplad till muskler och leder.

Följs oss på sociala media

Facebook och Instagram

@kiropraktorvard


Om vår klinik

Kiropraktor Kungsholmen

Kiropraktor Kungsholmen hittar ni på Sankt Eriksgatan 65, ett stenkast från Rörstrandsgatan. Här kan du få hjälp med idrottsskador, långvariga smärtbesvär eller akuta besvär som ryggskott eller nackspärr. Vi hjälper alltifrån kontorsarbetare till högpresterande idrottare. I lokalen hittar ni vår kiropraktor i tätt samarbete med andra vårdprofessioner. Detta ger oss bred kompetens och erfarenhet för att hjälpa dig med dina besvär.

Vår kiropraktor Marcus på Kiropraktorvård Kungsholmen innehar examensbevis från Skandinaviska kiropraktorhögskolans femårsprogram, med tillhörande 1 års praktik på några av Stockholms främsta vårdenheter. Vid ett besök läggs stor vikt på en noggrann undersökning och behandling, allt för att du ska bli fri från dina besvär så snabbt som möjligt.

Marcus har även flerårig erfarenhet från primärvårdsrehabilitering och innehar examensbevis i utbildningar inom multiomdal rehabilitering vid långvariga smärttillstånd och certifikat i tillämpad beteendemedicin.

Kiropraktorvård Kungsholmen drivs som del av St Erikskiropraktorklinik. Kliniken har funnits sedan 1986

inspektion kiropraktor

Hur mycket kostar det?

Kiropraktisk behandling nybesök 40min – 800kr


Kiropraktisk behandling återbesök 30min – 690kr


Priser gäller för vår klinik Kiropraktorvård Kungsholmen.

På våra kliniker kan du välja att betala med kort, Swish eller kontant.

Avbokning sker minst 24 timmar innan bokad tid, för uteblivet besök debiteras en full taxa.


Våra samarbeten

Friskvård

epassi
edenred

Idrottsföreningar

hammarby-ishockey