Address

Kiropraktorvård Kungsholmen

St:Erikskiropraktorklinik

Sankt Eriksgatan 65

113 32 Stockholm

Hitta Hit

Kliniken bedrivs som en del av St Erikskiropraktorklinik och ligger 200 meter från St Eriksplan, vid St Eriksbron, adress St Eriksgatan 65. Parkering hittar ni lättast på Norrbackagatan. Lokaltrafik: St Eriksplan (Grön tunnelbanelinje), St Eriksplan (3, 4 och 77).

Hitta Hit

Kliniken bedrivs som en del av St Erikskiropraktorklinik och ligger 200 meter från St Eriksplan, vid St Eriksbron, adress St Eriksgatan 65. Parkering hittar ni lättast på Norrbackagatan. Lokaltrafik: St Eriksplan (Grön tunnelbanelinje), St Eriksplan (3, 4 och 77).

Öppettider

Måndag08:00-16:00
Tisdag08:00-16:00
Onsdag
Stängt
Torsdag08:00-16:00
Fredag08:00-14:00
Lördag08:00-11:00
Söndag
Stängt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Behöver du hjälp med smärta i kroppen? Boka ett besök hos en av våra legitimerade kiropraktorer.

Frågor eller funderingar? Läs om de vanligaste frågorna och funderingarna kring kiropraktik och behandling.


Kiropraktorvård Vasastan S
5.0
Based on 68 reviews
powered by Google
Amanda ScheutzAmanda Scheutz
13:10 17 May 23
Fick snabbt en tid och trevligt bemötande! Sökte hjälp då läkare hänvisat mig till kiropraktor för min huvudvärk, bra behandling och känns bättre efter bara en gång 🙂
Morad BoughattasMorad Boughattas
12:10 21 Apr 23
Efter flera år med ryggproblem och diverse besök hos kiropraktorer så jag äntligen hamnat i rätt händer. Marcus har ett enormt kunskap och går igenom moment för moment samt lägger upp en tydlig plan för hur besvären ska hanteras i framtiden så orsaken till själva smärtan behandlas.Tydlig kommunikation och känsla i det Marcus gör.
Pablo RPablo R
16:21 12 Apr 23
Jag rekommenderar starkt. Snabba svarstider och professionell service. Jag mår mycket bättre tack vare deras hjälp. Mycket nöjd med min upplevelse!
anita szavaanita szava
20:23 27 Jan 23
Så trevlig bemötande! Superbra kommunikation och anpassad behandling efter behov. Smärtan från ryggen och nacke försvann redan efter en dag.Har man dessutom problem med återkommande kronisk smärta är det hit man ska vända sig. Tack Marcus!
Karin TillmanKarin Tillman
19:14 04 Jan 23
Fantastisk bemötande. Holistiskt syn, hela människan både kropp och själ får stå i centrum. Kan verkligen rekommendera alla en behandling.
Ray SingRay Sing
10:22 09 Nov 22
Träffade Marcus, väldigt professionell och kunnig! Mina behov blev bemötta med entusiasm och välvilja, jag kände mig omhändertagen. Trevligt möte och jag kommer definitivt åter boka med honom när det väl behövs.
Erik GustavssonErik Gustavsson
07:09 30 Oct 22
Mycket proffsig och kunnig! Kan varmt rekommendera Marcus till alla som behöver en gedigen kiropraktor. Han har ett helhetsperspektiv som jag tror är sällsynt idag i vården. Två tummar upp!
Sike PekiSike Peki
09:24 21 Oct 22
Behövde an akut tid och hade tur som hamnade i Marcus händer. Han la verkligen ner tiden på att hitta orsaken till smärtan i ryggen och förbereda den innan behandlingen. Kommer garanterat att gå tillbaka hit nästa gång man drabbas av en låsning.
Claude HannaClaude Hanna
20:14 12 Sep 22
En meningsfull upplevelse om min hälsa, där jag har avnjutit en harmonisk anda i ett elegant bemötande och tryggt klimat hos Marcus och fångats av hans äkta vilja att möta mitt behov med helhetsperspektiv, högkompetens, ödmjukhet, klokhet och genuinitet. Något som har träffat mina annars kräsna krav på vad en behandling/vård skall leverera till mig.En absolut förstklassig behandling som alltid har lämnat mig i välbehag, sund mental balans, och gjort märkbar och betydelsefull skillnad för min hälsa och mitt liv.Marcus har dessutom en sådan tjusig och härlig energi som lätt smittar av sig och väcker ens vitalitet till liv, vilket sätter guldkant på hans besök.Lyckligtvis har jag landat i rätta och säkra händer och hittat till Marcus unika omhändertagande.
Erik HansénErik Hansén
18:01 06 Sep 22
Upplevelsen av mitt besök hos Marcus Vig var genomgående positiv. Tydligt att han brinner för sitt yrke och att det för honom är viktigt att jag som patient ska få den bästa möjliga behandlingen för just mig. Fick tydligt förklarat vad som orsakar mina besvär och vad jag ska tänka på framöver. Rekommenderar Marcus varmt!
Marcus är väldigt trevlig o engagerad i sin patient. Han Vill verkligen göra nytta o hjälpa till att lösa problemet till skadan/värken och samtidigt stöttande.En toppen kille.
Nakatomi ProductionsNakatomi Productions
10:48 29 Aug 22
Mycket bra genomgång av ens problem, ännu bättre bemötande! Lyhörd och proffesionell. Kan varmt rekommendera Marcus!
js_loader

Kiropraktisk behandling är en effektiv, säker och skonsam behandlingsform för smärta kopplad till muskler och leder.

Följs oss på sociala media

Facebook och Instagram

@kiropraktorvard


Om vår klinik

Kiropraktor Kungsholmen

Kiropraktor Kungsholmen hittar ni på Sankt Eriksgatan 65, ett stenkast från Rörstrandsgatan. Här kan du få hjälp med idrottsskador, långvariga smärtbesvär eller akuta besvär som ryggskott eller nackspärr. Vi hjälper alltifrån kontorsarbetare till högpresterande idrottare. I lokalen hittar ni vår kiropraktor i tätt samarbete med andra vårdprofessioner. Detta ger oss bred kompetens och erfarenhet för att hjälpa dig med dina besvär.

Vår kiropraktor Marcus på Kiropraktorvård Kungsholmen innehar examensbevis från Skandinaviska kiropraktorhögskolans femårsprogram, med tillhörande 1 års praktik på några av Stockholms främsta vårdenheter. Vid ett besök läggs stor vikt på en noggrann undersökning och behandling, allt för att du ska bli fri från dina besvär så snabbt som möjligt.

Marcus har även flerårig erfarenhet från primärvårdsrehabilitering och innehar examensbevis i utbildningar inom multiomdal rehabilitering vid långvariga smärttillstånd och certifikat i tillämpad beteendemedicin.

Kiropraktorvård Kungsholmen drivs som del av St Erikskiropraktorklinik. Kliniken har funnits sedan 1986

inspektion kiropraktor

Hur mycket kostar det?

Kiropraktisk behandling nybesök 40min – 800kr


Kiropraktisk behandling återbesök 30min – 690kr


Priser gäller för vår klinik Kiropraktorvård Kungsholmen.

På våra kliniker kan du välja att betala med kort, Swish eller kontant.

Avbokning sker minst 24 timmar innan bokad tid, för uteblivet besök debiteras en full taxa.


Våra samarbeten

Friskvård

epassi
edenred

Idrottsföreningar

hammarby-ishockey